Offroad in Pantalone

Countryband Chickadee
Date: 11 nov Place: Theater Pantalone Time: 20:00

Chickadee komt naar Theater Pantalone! Op zaterdag 11 november neemt de countryband je mee op een muzikale roadtrip door de mooiste countrymuziek.

Offroad is een verrassende show waarin zowel de classics als parels van hedendaagse artiesten voorbij komen. Denk daarbij aan hits van Dolly Parton, Johnny Cash en Ilse deLange, maar ook aan de gevoelige nummers van Brandi Carlile, de wegdromers van Little Big Town en heerlijk dansbare nummers van Gretchen Wilson.

Buiten de gebaande paden
De band gaat met deze muzikale voorstelling buiten de gebaande paden en toont de vele gezichten van country. “Vaak horen we na een optreden: ‘oh, maar zo vind ik country wel leuk’. Veel mensen denken bij country aan een ‘lonesome cowboy met een jankende slide guitar’. Wij laten met Offroad zien dat country veel meer is dan dat”, vertelt Chickadee-zangeres Marijke Jansen.  “We eren de prachtige klassiekers, maar zoeken ook de randjes van het genre op. In onze show komt er een beetje pop voorbij, een vleugje rock en hier en daar zelfs een stukje onvervalste blues. En dat allemaal in een country-jasje.”

Kippenvel & dansen
Dit alles op geheel eigen wijze vertolkt door Chickadee. Dat betekent: eigenzinnige arrangementen met veel meerstemmige zang. Dat is deze band met topmuzikanten wel toevertrouwd. De muzikanten hebben hun sporen verdiend in vele bands en staan regelmatig in het theater. De frontvrouwen van deze band zingen al meer dan tien jaar samen en dat hoor je. Ze bezorgen je gegarandeerd kippenvel met hun prachtige harmonieën, terwijl de band overdonderd met strakke solo’s, de mooiste country-gitaartokkels, dromerige toetsen, drums die je in je ziel raken en een groovy bas die je laat dansen.

Chickadee bestaat uit: Kim de Brake (zang), Marijke Jansen (zang en gitaar), Luc Verheij (gitaar), Ralph Werkhoven (gitaar), Ron van den Hoogenhoff (toetsen), George Oerlemans (bas) en Ruben Gouman (drums).

  • Datum: zaterdag 11 november
  • Locatie: Theater Pantalone
  • Adres: Linnaeusweg 5, IJsselstein. Klik hier voor de routebeschrijving.
  • Aanvang: 20:00 uur
  • Entree: 12,50 euro
  • Tickets: via de website van Theater Pantalone.

Bekijk hier onze promovideo van Offroad!